GDPR

Prelucrarea datelor cu caracter personal se face in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

De asemenea conform dispoziţiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acesor date, S.C. PANTOFI PIELE LARA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate in sectiunea Termeni si Conditii, datele personale primite.

Scopul colectarii datelor este informarea clientilor despre produse, oferte speciale, comunicarea promotiilor si concursurilor organizate de noi si pentru a trimite clientului/cumparatorului confirmarea comenzilor, toate cu acordul prealabil al clientului. De asemenea ele permit accesul la anumite parti ale site-ului www.pantofiplus.ro cum ar fi reutilizarea adreselor deja salvate, posibilitatea de a vedea istoricul comenzilor anterioare, etc.

 

Tipurile de date cu caracter personal ale clientilor care sunt prelucrate in vederea stabilirii relatiei contractuale dintre dumneavoastra si S.C. PANTOFI PIELE LARA S.R.L. sunt: Nume si prenume, Telefon, Adresa de facturare, Adresa de livrare, Numele si prenumele persoanei care primeste coletul, Telefonul persoanei care primeste coletul.

 

Pentru newsletter datele dumneavoastra cu caracter personal sunt pastrate pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Atunci vom distruge datele dumneavoastra personale din baza de date.

 

Pentru comenzi datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau in documente care se anexează documentelor financiar-contabile, vor fi păstrate 10 ani conform dispozițiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finanțelor Publice și nu vor fi accesate in niciun alt scop decât scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

 

Conform dispoziţiilor Regulamentului (UE) nr. 2016/679 clientul/cumparatorul beneficiaza de urmatoarele drepturi: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea (dreptul de intervenţie asupra datelor) si la stergerea datelor (dreptul de a fi uitat), dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opozitie si dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri.

Furnizarea datelor personale catre www.pantofiplus.ro nu implica obligativitate si clientii pot refuza furnizarea acestor date si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 

Pentru exercitarea acestor drepturi si/sau solicitati stergerea datelor personale, va rugam sa trimiteti o adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata – transmisa la adresa noastra de e-mail: office@pantofiplus.ro

 

S.C. PANTOFI PIELE LARA S.R.L. ia toate masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat.

Pentru unele servicii (curierat, facturare si contabilitate, juridice, newsletter si comunicare pe email) colaboram cu furnizori externi sau interni, iar o parte din datele cu caracter personal obtinute de la dumneavoastra pot fi transmise acestora. Acesti furnizori/utilizatori ofera garantii suficiente pentru ca prelucrarea datelor sa respecte cerintele prevazute in cadrul Termenilor si Conditiilor actuale si asigura la randul lor protectia datelor dvs.

 Utilizatorii care au acces la baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt doar cei desemnati de conducerea societatii si fiecare dintre acestia acceseaza baza de date cu propriul nume de cont si parola.

Utilizatorii acceseaza datele cu caracter personal numai pentru indeplinirea atributiilor de serviciu si terminalele de la care se se acceseaza baza de date a informatiilor cu caracter personal sunt parolate, au implementate solutii de protectie antivirus, antispam, firewall.

COOKIES

www.pantofiplus.ro folosește cookies doar pentru a imbunatati navigarea în magazinul on-line. Acestea nu conțin date personale. Pentru mai multe informații despre cookies și influența acestora asupra navigării pe internet puteți accesa www.aboutcookies.org