Platforme Dex moderne, maro

SAU

Vizualizare generală rapidă

Platforme Dex moderne, maro

Transport:

10 RON Bucuresti (indiferent de numarul de produse)
19 RON in tara (indiferent de numarul de produse)

Pentru informatii aditionale despre acest produs cat si pentru alte marimi decat cele listate pe site ne puteti contacta la:


Vodafone: 0730.470.701
Orange: 0758.932.873

Platforme Dex moderne, maro

Mai multe imagini

Detalii

Special concepute pentru femeile excentrice, superbele platforme de dama Dex moderne sunt acei pantofi senzationali de care orice iubitoare de moda are nevoie pentru aparitii originale. Designul inedit al platformei, cu o curbura in zona calcaiului, nu doar ca impresioneaza prin formatul atipic, ci iti face si piciorul sa para mai lung si mai gratios. Platformele de dama Dex au varful rotund si o catarama feminina care se incheie la baza gleznei. Privite din partea frontala, par platforme de dama obisnuite, insa odata admirate din profil, sunt ca o adevarata opera de arta. Pot fi asortate cu succes mai multor tipuri de tinute, constituite din fuste, rochii sau pantaloni. Nicio alta piesa de incaltaminte de dama nu iti va aduce un farmec atat de special in cadrul ansamblului vestimentar, precum pantofii online Dex. Chiar daca designul pantofilor cu talpa platforma Dex este realmente nonconformist, calapodul comod pe care sunt lucrate aceste piese de incaltaminte ofera stabilitate piciorului, astfel incat sa nu suferi de niciun disconfort.

Informaţii adiţionale

Marime 35.5, 36
Culoare maro
Tipuri toc platforma
Inaltime toc Nu

VA RUGAM SA VA COMANDATI CE NUMAR PURTATI DEOBICEI, INCALTAMINTEA ESTE LUCRATA PE CALAPOADELE ROMANESTI SI MARIMILE SE POTRIVESC!

Cum aflu ce marime am la picior?

!!! Atentie !!! In cazul in care nu stiti sigur marimea, masurati-va folosind instructiunile de mai jos:

1. Stati desculte pe o coala alba de hartie. Marcati cate o linie in dreptul varfului degetului mare si in dreptul calcaiului. Faceti operatiunea pentru ambele picioare.


2. Daca luati masurile singur, este bine sa stati asezat.


3. Folositi lungimea maxima obtinuta ca punct de referinta pentru a identifica marimea potrivita din tabel (adica daca aveti la unul din picioare masura 24 cm si la celalalt 24.5, luati ca referinta masura 24.5 ce corespunde masurii 37).


4. Rotunjiti rezultatul la 0.5 (de exemplu: 23.2 la 23, iar 25.8 la 26, sau 24.4 la 24.5)


MARIME INCALTAMINTE: 34 35 36 37 38 39 40
MARIME TALPA IN CM: 22,5 23 24 24,5 25 26 26,5